Educatieve tour over de voordelen van houtpellets in België

Educatieve tour over de voordelen van houtpellets in België

When

September 19, 2023 - September 22, 2023    
All Day

Event Type

De toonaangevende norm voor pellets, ENplus®, organiseert in samenwerking met de fabrikanten van pelletkachels, RIKA, en pelletketels, ÖkoFENeen reeks evenementen in België om het gebruik van pellets onder lokale consumenten te promoten.

Met de educatieve tour willen we de bewustmaking over houtpellets als verwarmingsoplossing vergroten en informatie geven over de voordelen van deze biobrandstof. Ook leren de bezoekers hoe de pelletverwarmingstoestellen werken en krijgen ze handige tips zoals hoe men een betrouwbare pelletleverancier kan vinden en waar men op moet letten bij de aankoop van pellets om er zeker van te zijn dat ze een kwalitatief goed product kopen.

Het programma:

  • Dinsdag 19.09.2023 – Westland Shopping (Brussel)
  • Donderdag 21.09.2023 – Cora Rocourt Shopping Center (Luik)
  • Vrijdag 22.09.2023 – Wijnegem Shopping Center (Antwerpen)

De bezoekers van de betreffende winkelcentra kunnen gratis de promostand bezoeken en kosteloos advies krijgen van een van de aanwezige vertegenwoordigers van ENplus®, RIKA en ÖkoFEN. Ze krijgen de kans om moderne pelletkachels en -ketels  in werking te zien en om bekend te raken met houtpellets en hun kenmerken. Ook wordt er documentatie uitgedeeld aan iedereen die meer wil weten over het onderwerp en men kan een gratis zak pellets winnen.

De educatieve tour wordt ook ondersteund door Corvers Biofuel Benelux en VALBIOM.